Grönsaksgatan 9, 411 04 Göteborg

Om oss

Med rötter från Turkiet grundade vi Turk Food Sweden år 2013 med målsättningen att förse den svenska marknaden med mat från Turkiet. Vår resa började med att vi ständigt upptäckte intressanta och fantastiska produkter i Turkiet och när vi var tillbaka i Sverige så saknades detta sortiment. Vi valde att ta tag i detta själva och tog kontakt med fabriker och idag kan vi erbjuda ett brett sortiment av utvalda produkter. Vi arbetar ständigt med att hitta nya produkter som tagit Turkiet med storm och hoppas att svenskarna uppskattar det allra bästa som Turkiet har att erbjuda. Idag har vi ett arbete med ett urval av etablerade varumärken i Turkiet och har en väldigt bra relation med diverse fabriker i Turkiet. Vi besöker löpande fabrikerna i Turkiet och har således god insyn i hela försörjningskedjan. Detta gör oss konkurrenskraftiga på marknaden med schyssta priser, bra kvalitet och framför allt ett stort urval av fantastiska produkter!

Kvalitet

Vi är oerhört måna om att våra produkter ska ha ett bra pris utan att kvaliteten på produkterna ska påverkas. Vi arbetar löpande med att besöka fabriker och kvalitetssäkra de produkter som finns i vårt sortiment.

Kundtjänst

Vi är måna om våra kunder och vet hur viktigt det är med bra service, vi är således tillgängliga ifall det skulle vara något ni behöver hjälp med.

Leveranser

Vi vet hur viktigt det är att få rätt varor, till rätt pris och med rätt leveranstid. Vi arbetar därför ständigt med att förbättra våra möjligheter gällande leveranser.

img-2